Gå till huvudinnehållet

Hästgodis Brogaarden Optimal Treats Äpple/Morot 1 kg

Hästgodis med en utsökt smak av äpple och morötter. Godbitarna har ett lågt innehåll av socker och stärkelse och passar även känsliga hästar.

Egenskaper

Brogaarden Optimal Treats är ett hästgodis med en härlig smak av äpple och morötter. Godbitarna innehåller även alfalfa och linfrö som de flesta hästar också gillar och bidrar med goda egenskaper.

Godiset har ett lågt innehåll av socker och stärkelse eftersom till exempel ingen melass har tillsatts och Optimal Treats är därför ett bra val även för känsliga hästar.

Optimal Treats passar bra att ge som belöning under träning eller vid andra tillfällen där din häst förtjänar beröm i form av en välsmakande godbit. Eftersom godbitarna är lätta att blöta upp är det enkelt att blanda dem med uppblött foder och på så vis ge fodret extra god smak. Det kan till exempel vara bra för hästar som tycker uppblöta pellets är lite tråkiga i sig men som inte kan äta mash.

Sammansättning: Natrium:0,5. Utfodringsvägledning: Lusern Äpplefibrer Havrekli Solrosolja Solrosfröskal Morot Linfrö Monokalciumfosfat Kalciumkarbonat Saccharomyces Cerevisiae Natriumklorid

Analytiska beståndsdelar: Torrsubstans: 91,4. Råprotein:11,4. Råfett:4,0. Växttråd: 27,4. Råaska:9,7. Stärkelse:3,7. Socker: 5,7. Kalcium: 1,4. Fosfor:0,8

Brogaarden

Brogaarden grundades 1949 och är ett danskt företag som specialiserat sig på tillverkning och försäljning av högkvalitativa djurfoder och tillskott. De har ett brett sortiment av hästfoder och tillskott. De är kända för sin höga kvalitet och noga utvalda råvaror.