Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Brogaarden Mash Light 15kg

Art.nr:1238583

Smakligt kompletteringsfoder med lågt innehåll av socker och stärkelse till bl a lättfödda hästar och ponnyer. Ska blötläggas innan utfodring.

Produktdetaljer

Smakligt tillskottsfoder med lågt innehåll av socker och stärkelse. Fodret innehåller fiberrika råvaror som timotejgräs, torkad betmassa och lucern som ger en bra mättnadskänsla och jästkultur bidrar till en god matsmältning. Tillsatta ingredienser som morotsflingor, vitlök och bockhorn gör mashen särskilt smakrik och den passar därför bra att blanda med det övriga fodret för att öka aptiten.

Broggarden Mash Light passar bra till lättfödda hästar, hästar som inte tål mycket socker/stärkelse, kräsna hästar eller till hästen som bara behöver lite extra omvårdnad.

Mash Light ska blötas upp i vatten innan utfodring och kan användas antingen som ett litet mellanmål eller som en del av den dagliga fodergivan.

Mashen är ett tillskott och kan inte ersätta hästens vanliga foder.

Sammansättning: Linfröskaller/fiber, timotejgräs, torkad betmassa (av sockerbeta), torkad cikoriapressmassa, Lusern, Linfrö, vetekli, Linfröolja, Kalciumkarbonat, Potatisprotein, Natriumklorid.

Brogaarden

Brogaarden grundades 1949 och är ett danskt företag som specialiserat sig på tillverkning och försäljning av högkvalitativa djurfoder och tillskott. De har ett brett sortiment av hästfoder och tillskott. De är kända för sin höga kvalitet och noga utvalda råvaror.