Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Brogaarden Icelandic Nature 15 kg

Hästfoder Icelandic Nature är en koncentrerad müsli med högt fiberinnehåll till islandshästar och andra lättfödda hästar i underhåll/lätt arbete.

Produktdetaljer

Koncentrerad müsliblandning med högt fiberinnehåll anpassad till färdigvuxna lättfödda hästar i underhåll/lätt arbete. Hästfodret består av råvaror med ett högt innehåll av essentiella näringsämnen och är komplett med vitaminer och mineraler. Det stora innehållet av fibrer bidrar till en god och naturlig matsmältning och Icelandic Nature har även ett lågt energiinnehåll (kaloriinnehåll).

Brogaarden Icelandic Nature ges i liten daglig giva och kan användas som enda foder vid sidan av gräs eller hö/hösilage. Perfekt för hästar som behöver begränsa sitt kalori- eller socker/stärkelseintag.

Fodret passar även bra att ge till lättfödda hästar som har tendens att bli heta, stressade eller nervösa.

Sammansättning Havrekli, Hackad halm, Omelasserade sockerbetsfibrer, Värmebehandlade ärtor, Majsmassa, Solrosextrakt, Melass, Lusern, Rapsolja, Hackat gräs, Vetekli, Monokalciumfosfat, Värmebehandlat majs, Hela sojabönor, Linfrö, Salt, Kalciumkarbonat, Magnesiumoxid, Nässla, Kardborre, Kamomill blomma, Vitlök, Svarta, Vinbär, Grönkål, Spenat, Rödbetor, Rosmarin, Nypon, Granatäpple, Actisaf jästkultur

Brogaarden

Brogaarden grundades 1949 och är ett danskt företag som specialiserat sig på tillverkning och försäljning av högkvalitativa djurfoder och tillskott. De har ett brett sortiment av hästfoder och tillskott. De är kända för sin höga kvalitet och noga utvalda råvaror.