Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Brogaarden Hartog Comfort 18 kg

Hartog Comfort är ett spannmålsfritt, fiberrikt hästfoder med essentiella vitaminer, mineraler och spårämnen som täcker hästens dagliga behov.

Produktdetaljer

Hartog Comfort är ett fiberrikt hästfoder med essentiella vitaminer, mineraler och spårämnen som täcker hästens dagliga behov så att du inte behöver ge andra tillskott. Det spannmålsfria fodret har låg sockerhalt samt mycket hög proteinkvalitet.

Eftersom Comfort innehåller mycket lite socker och stärkelse passar det perfekt för hästar och ponnyer som lätt går upp i vikt. Energin kommer från många olika fibertyper vilket ger bra mångfald i hästens tarmflora. Comfort innehåller även ärtprotein och lupiner som ger protein av hög kvalitet för optimal muskelfunktion.

Hästfodret har ett högt fiberinnehåll för optimal tuggtid med korta fibrer och mjuk struktur som stimulerar tuggrörelser och salivproduktion till att ge god matsmältning och upptagning av näringsämnen. Fodret är helt fri från spannmål, melass och alla råvaror är baserade på gräs.

Hartog Comfort är också helt fritt från soja och palmolja.

Ingredienser: Torkat gräs, hö, gräspellets, glycerin, linfrö, kalciumkarbonat, monokalciumfosfat, ärtflingor, lupinflingor, magnesiumoxid, torkad morot, salt