Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Betfor 12,5kg

Art.nr:1238656

Naturligt foder som utvinns ur svenska sockerbetor. Betfor består av torkade betfibrer och melass och är en naturlig källa till mineraler och vitaminer.

Produktdetaljer

Betfor har funnits i mer än 70 år och i takt med att hästsporten vuxit har allt fler upptäckt att ett tillskott av Betfor får hästen att både prestera och må bättre. Betfor är ett naturligt foder som utvinns ur svenska sockerbetor. Fodret består av torkad betfiber och melass och är en naturlig källa till mineraler och vitaminer.

Betfor är en naturprodukt vilket innebär att färg och struktur på snitsel kan variera något mellan åren. Näringsinnehållet är dock alltid detsamma. Betfor har lång hållbarhet och kan lagras under lång tid utan att näringsinnehållet förändras.

Betfor används som foderråvara av foderindustrin och som foder vid utfodring av idisslare, hästar, får och svin. Vid utfodring till hästar måste Betfor blötläggas. Betfor kan även användas som ensileringsmedel.

  • Naturligt foder av torkad betfiber och melass
  • Både ett grovfoder och kraftfoder
  • Naturlig källa till mineraler och vitaminer
  • Inga konserveringsmedel eller andra tillsatser

Betfor

Betfor stärker prestationsförmågan och ökar välbefinnandet. Tillför energi i en skonsam och smaklig form. Du kan med fördel använda betfor för att blanda ner t.ex. vitaminer, mineraler eller andra kosttillskott om inte djuren uppskattar smaken på tillskotten, Betfor är mycket smakligt och maskerar den ovana smaken på tillskotten.