Gå till huvudinnehållet

Gummistövel Tretorn Skanör, Navy

Tretorn Skanör är en tidlös gummistövel med högt skaft som passar lika bra på leriga skogspromenader eller i trädgården som en regnig dag på stan. Mer

Art.nr : 1237583

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Gummistövel Tretorn Skanör har foder som andas vilket håller dina fötter varma och torra även årets blötaste dagar. Stöveln är justerbar för maximal passform och den kraftiga, uppbyggda sulan ger svikt och bra grepp för bekväma långpromenader i alla väder. Den sköna gummistöveln har även ett högre skaft och en välformad läst för extra komfort.

TRETORN

Det svenska varumärket Tretorn står för skandinavisk kvalitet och snygg design sedan starten 1891. Produkterna är anpassade till skandinaviskt tuffare väder med stort fokus på hållbarhet och design. Tretorn premieras särskilt  för sina sköna, praktiska och innovativa gummistövlar som gjort dem vida berömda. Varumärket tillverkar även regnkläder och sportutrustning som tennisbollar och tenniskor. Bland annat användes Tretorn produkter under Wimbeldon på 70-talet och har burits av sportstjärnor som Björn Borg.