Gå till huvudinnehållet

Grovdammsugare Kärcher NT 27/1 Me Advanced

Nyhet Kärcher NT 27/1 Me Advanced är en användarvänlig, kompakt och lättmanövrerad våt-/torrdammsugare för kommersiellt bruk. Mer

Art.nr : 1251517

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Kärcher NT 27/1 Me Advanced är försedd med ett patronfilter och den kraftfulla fläkten ger enorm sugeffekt. För att förhindra överfyllning stänger ett mekaniskt flottörsystem av sugfunktionen när behållaren har nått sin maxkapacitet. Hela kåpan är tillverkad av slagtålig plast och den runtgående stötlisten skyddar både maskinen, väggar, utrustning och möbler från skador. Den rostfria behållaren är beständig mot syror och alkalier för en lång livslängd.

Grovdammsugaren har fem tystgående länkhjul som garanterar enastående manövreringsförmåga och mycket god stabilitet och det praktiska clipsystemet gör att det går snabbt och enkelt att byta tillbehör. På ovansidan av fläktkåpan finns en praktiskt plan avlastningsyta och NT 27/1 Me Advanced är även utrustad med en tillbehörshållare och en sladdkrok för prydlig förvaring av elkabeln. Det ergonomiskt utformade transporthandtaget gör maskinen enkel och bekväm att transportera, komplett med alla tillbehör.