Gå till huvudinnehållet

Grästrimmer Stihl FSA 45, 18 V

FSA 45 är en lätt, tyst och kraftfull batteritrimmer från Stihl i modern och funktionell design med integrerat batteri. Justerbar längd för perfekt arbetsställning oavsett kroppslängd. Idealisk för alla trim- och putsarbeten i den egna trädgården!  Mer

Art.nr : 1260861

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Jobba med Stihl! 
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.

  • Låg ljudnivå – kan användas utan hörselskydd.
  • Batteridrift – tyst, miljövänligt, enkelt och sladdlöst.
  • Ställbart riggrör bra arbetsställning för alla kroppslängder.

Aktiveringsnyckel 
Det går endast att starta trimmern med hjälp av aktiveringsnyckeln. Är nyckel utdragen, är maskinen strömlös och skyddad mot oavsiktlig start. Detta gör att maskinerna kan rengöras, förvaras och transporteras på ett säkert och bra sätt.

Avståndsbygel 
FSA 45 är utrustad med en avståndsbygel för precis och skonsam trimning runt plantor och andra föremål. Bygeln kan fällas upp och ner vid behov.

Förvaring nya knivar 
När PolyCut knivarna slitits ut är det enkelt att byta dem och upp till sex nya knivar kan förvaras direkt på maskinen.

Justerbart handtag och trimmerhuvud
Handtaget kan justeras in helt utan verktyg i sex olika lägen inom ett område av 120°. Trimmerhuvudet kan ställas i 4 olika lägen upp till 68°.

Kompakt och ergonomisk 
Med det integrerade batteriet är batteritrimmern perfekt balanserad oavsett arbetsriktning vilket gör att FSA 45 alltid ligger perfekt i handen. Den kompakta designen ger mycket bra rörelsefrihet.

Laddkabel och laddningsindikator 
Grästrimmern får energi från det integrerade 18 V Lithium-Ion batteriet och laddas bekvämt via en laddkabel. Hur mycket arbetstid och laddningstid som är kvar kontrolleras snabbt och enkelt med ett knapptryck. Fyra LED-lampor lyser eller blinkar rött eller grönt, vilket visar laddningsstatus eller eventuella störningar.

Mjukt grepp och ögla för väggfäste 
Med tvåhandsfattningen, gasreglage och gasspärr har du alltid batteritrimmern i ett säkert och bra grepp. I handtaget finns också en praktisk, integrerad ögla för väggfäste.

Teleskopiskt skaft 
FSA 45 anpassas enkelt och optimalt efter kroppsstorlek med ett teleskopiskt skaft på 170 mm som helt utan verktyg kan ställas in i 8 olika läge. Arbetet blir både enklare och mer ergonomiskt!

Tyst gång 
Maskinerna i Stihls BatteriSystem Compact arbetar så tyst att du inte behöver några hörselskydd.

Vertikal kantklippning 
För en exakt och bekväm kantklippning kan arbetsvinkeln på trimmerhuvudet justeras 90° helt utan verktyg.

Teknisk data
Effekt: 18V -2 Ah
Batterisystem: Nej
Klippbredd: 23 cm
Tråddiameter: PolyCut 2-2, 2 plastknivar
Matning: Blad, ingen matning
Skaft: Teleskop, Aluminium
Vikt: 2,3 kg (inkl. batteri)

  • Kompakt batteridriven 18 V-trimmer
  • Justerbar längd, passar alla
  • För trim-och putsarbeten på tomten

Denna produkt är märkt med:

explosive logo oxidizing logo harmful logo environmentallyhazardous logo harmfultohealth logo flammable logo

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.