Gå till huvudinnehållet

Grästrimmer Stiga SGT 500 AE, 48 V

Batteridriven grästrimmer med justerbart främre handtag, teleskopisk rigg och roterbart klipphuvud för både vanlig trimning och vertikal kanttrimning.

Egenskaper

Egenskaper för Grästrimmer Stiga SGT 500 AE, 48 V 
Stigas batteridrivna grästrimmer SGT 500 AE är tillräckligt kraftfull för att klara all din trimning och tillräckligt flexibel för att kanttrimma din gräsmatta med precision. Trimmern drivs av ett 48V 2Ah batteri som dig upp till 20 minuters arbetstid på en laddning. Du kan enkelt dig växla mellan vanlig trimning och vertikal kanttrimning och för perfekta vertikalt trimmade gräskanter är det bara att rotera skärhuvudet 90 °.

Att komma igång är enkelt - tryck bara på på/av-knappen på handtagets knappsats. Den högpresterande automatiska utmatningen av dubbeltråden säkerställer oavbruten och enkel trimning och för att hitta det mest bekväma arbetsläget kan du justera både det främre handtaget och den teleskopiska riggen. När arbetet är klart kan du separera riggen i två delar för smidig och platsbesparande förvaring.

Grästrimmern levereras med 48V 2Ah batteri och laddare.

Teknisk data
Batterisystem: E-Power
Batteri: 1 x 2,0 Ah
Effekt V/Ah/Wh: 48V/2,0Ah
Borstlös: Nej
Klippbredd: 30 cm
Tråddiameter: 1,6 mm
Matning: Auto feed
Skaft: Teleskop
Kantklipp: Ja
Vikt: 3,4 kg
 

 
 

Stiga -För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.