Gå till huvudinnehållet

Grästrimmer Stiga GT 500e, 48V

Batteridriven grästrimmer som är tillräckligt kraftfull för att klara all din trimning och tillräckligt flexibel för att kanttrimma gräsmattan med precision.

Egenskaper

Stigas batteridrivna grästrimmer GT 500e Kit är tillräckligt kraftfull för att klara all din trimning och tillräckligt flexibel för att kanttrimma din gräsmatta med precision. Trimmern drivs av ett 48V 2Ah batteri som ger upp till 20 minuters arbetstid på en laddning.

Med en enkel vridning kan du växla mellan vanlig trimning och vertikal kanttrimning. För perfekta vertikalt trimmade gräskanter är det bara att rotera skärhuvudet 90 ° och den högpresterande automatiska utmatningen av dubbeltråden säkerställer oavbruten och enkel trimning. För högsta möjliga användarkomfort går det främre handtaget och den teleskopiska riggen att justera och riggen kan dessutom separeras i två delar för att underlätta vid förvaring.

Teknisk data

Batterisystem: EPower

Batteri: 1x2,0 Ah

Effekt: 48 V / 2,0 Ah / 96 Wh

Borstlös: Nej

Klippbredd: 30 cm

Tråddiameter: 1,6 mm

Matning: Auto feed

Skaft: Teleskop

Kantklipp: Ja

Vikt: 3,4 kg

Stiga -För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.