Gå till huvudinnehållet

Gräsröjare Stiga SBC 700 D AE, 48V (exkl. batteri)

Den första batteridrivna röjaren med dubbelhandtag i Stigas batterisortiment. SBC 700 D AE ger dig full kontroll, hastighet och kraft.

Egenskaper

Med den lätta, robusta konstruktionen och de smarta, ergonomiska funktionerna gör gräsröjare SBC 700 D AE de mest utmanande trimmerarbeten enkla. Med fem olika krokpositioner för sele ger röjaren dig balans och kontroll var du än arbetar och den är perfekt för sluttningar och ojämn terräng. För ökad styrka är maskinen byggd med ett lätthanterbart riggrör, robust mot böjning och vibrationer.

En kontrollpanel med LED-display och avtryckare för hastighetsjustering är smidigt placerat på handtaget. Vid 6000 rpm börjar trimmerhuvudet med Bump & Work och dubbeltråd att arbeta eller byt enkelt till den 4-tandade klingan som levererar 6500 rpm för hårdare trimmerarbeten. Med en klippbredd på 38 cm och ett högt vridmoment arbetar Stiga SBC 700 D AE enkelt genom tjockt, högt och vått gräs.

Teknisk data
Batterisystem: E-Power
Batteri: Säljs exklusive batteri
Effekt V/Ah/Wh: Rekommenderar 48V/2,0 Ah
Borstlös: Ja
Klippbredd: 38 cm
Tråddiameter: 4,0 mm
Matning: Bump feed
Skaft: Rakt
Kantklipp: Nej
Vikt: 6 kg 

Observera att gräsröjaren säljs utan batteri och laddare.

Stiga -För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.