Gå till huvudinnehållet

Gräsklippare STIHL RMA 235.0, 36 V

Lätt och smidig batteridriven gräsklippare med uppsamlare och central klipphöjdsinställning. Stihl RMA 235 är perfekt till trädgårdar upp till 300 m².

Egenskaper

Den batteridrivna gräsklipparen STIHL RMA 235.0 är en smidig klippare som med sin låga vikt är mycket lätt att köra och som passar perfekt i mindre trädgårdar upp till 300 m². Gräsklipparen ingår i STIHL AK-system där högkvalitativa Lithium-Ion batterier står för energiförsörjningen och där ett batteri passar i alla maskiner i systemet. Motorns Eco-mode, som alltid är aktivt, tillsammans med kniven utnyttjar energin optimalt och ger längre körtid.

Batteriklippare RMA 235.0 är utrustad med uppsamlare med nivåindikering som visar när det är fullt. Uppsamlaren öppnas upptill och är lätt att ta av, tömma och sätta fast igen. Med den centrala klipphöjdsinställningen ställer du enkelt in klipphöjden i fem olika nivåer och det justerbara handtaget kan justeras i 2 steg och även fällas ner helt för att underlätta vid transport och förvaring.

Gräsklippare STIHL RMA 235.0 levereras komplett med batteri och laddare.

Teknisk data

Batterisystem: AK-system

Batteri: 1x4,0 Ah (AK 20)

Effekt: 36 V / 4,0 Ah / 144 Wh

Borstlös: Nej

Klippbredd: 33 cm

Klippsystem: Uppsamlare, bakutkast

Uppsamlare: 30 liter

Höjdinställning: Central

Avvibrering: Nej

Drivning: Nej

Elstart: Ja

Stihl

Tyska Stihl står för tradition och kvalitet sedan 1926 då de utvecklade den första kedjesågen. Du kan vara säker på att du får en maskin av högsta kvalitet när du väljer Stihl.