Gå till huvudinnehållet

Gräsklippare Stiga Collector 548 S AE Dual, 48V

Självgående batteridriven gräsklippare som passar både plana gräsmattor och ojämnt landskap. 48 cm klippbredd och gräsuppsamlare på 60 liter.

Egenskaper

Egenskaper för Gräsklippare Stiga Collector 548 S AE
Den självgående batteridrivna gräsklipparen Collector 548 S AE från Stiga tar smidigt och enkelt hand om både plana gräsmattor och ojämnt landskap. Gräsklipparen drivs av två kraftfulla synkroniserade 48V 4Ah-batterier och klipper upp till 550 m2 på en laddning. Den borstlösa motorn bidrar till ett slitstarkt arbete och lång livslängd.

Collector 548 S AE har en klippbredd på 46 cm och klipphöjden kan justeras med hjälp av en spak till sex olika höjder. Den robusta och rymliga uppsamlaren på 60 liter har en indikator för full säck och när du klippt färdigt är det bara att vika fram det justerbara handtaget och förvara gräsklipparen säkert och smidigt.

Teknisk data
Batterisystem: E-Power
Batteri: 2 x 4,0 Ah
Effekt V/Ah/Wh: 48V/4,0Ah
Borstlös: Ja
Klippbredd: 46 cm
Klippsystem: Uppsamling, Bakutkast
Uppsamling: 60 liter
Höjdinställning: Central
Avvibrering: Nej
Drivning: Ja
Elstart: Ja

Stiga -För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.