Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Gräsklippare Ryobi RY18LMX33A-140 18V

Art.nr:1270004

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Lättanvänd batteridriven gräsklippare i Ryobi ONE+ System med borstlös motor, 35 liters gräsuppsamlare och 33 cm klippbredd, perfekt för mindre trädgårdar.
  • Batteridriven gräsklippare 18V i ONE+ System
  • 33cm klippkapacitet, gräsuppsamlare 35 liter
  • Höjdjustering i 7 lägen från 25 till 90mm
  • Borstlös motor ger mer kraft och längre drifttid
  • Justerbart, ergonomiskt handtag
  • Levereras med batteri 18V 4.0Ah Lithium+ och laddare 2,0 Amp/h

Produktdetaljer

Med en borstlös motor och en klippbredd på 33 cm är den batteridrivna gräsklipparen Ryobi RY18LMX33A-140 18V redo att ta sig an din gräsmatta! Den borstlösa motorn ger inte bara längre livslängd och högre effektivitet, utan även en smidigare klippning med mer kraft och längre drifttid. Klipparens robusta konstruktion ger en jämnare klippning vilket resulterar i en gräsmatta som ser välskött ut varje gång.

Med 7 höjdinställningar från 25 mm till 90 mm kan du enkelt anpassa klippningen precis efter dina önskemål, vilket ger dig full kontroll över din gräsmatta. Gräsklipparens nyutvecklade klippaggregat förbättrar uppsamlingsförmågan, vilket innebär mer tid för gräsklippning och mindre tid för tömning av gräsuppsamlaren. 

Den kompakta och lätta designen tillsammans med ett fällbart handtag gör att gräsklipparen är enkel att hantera och förvara. 

Ryobi RY18LMX33A-140 drivs av ett 18V 4.0Ah Lithium+ batteri och vid leverans medföljer även en batteriladdare (2,0 Amp/h). Som en del av Ryobi ONE+ System för hem och trädgård kan gräsklipparen drivas av vilket ONE+ 18V-batteri som helst.

Teknisk data

Batterisystem: Ryobi ONE+ System 18V

Batteri: 1x4,0Ah

Effekt: 18V/4,0Ah/72Wh

Borstlös: Ja

Klippbredd: 33cm

Klippsystem: Uppsamlare, bakutkast

Uppsamling: 35 liter 

Höjdinställning: Central

Avvibrering: Nej

Drivning: Nej

Elstart: Ja

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och därför ligger de i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+, tillsammans med Max Power, har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp i världen för miljöns bästa. Ett batteri till över 280 maskiner – det är imponerande!