Gå till huvudinnehållet
Använd biocider/växtskyddsmedel på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Gräsgödsel Algomin Mossa 150 kvm 6,5 kg

Miljövänligt, långtidsverkande gräsgödsel till gräsmattor där mossan tagit över och blivit ett problem. Algomin Mossa både stärker och gödslar din gräsmatta samtidigt som mossan torkar ut.

Egenskaper

Med Algomin Gräsgödsel Mossa stärker och gödslar du din gräsmatta samtidigt som du torkar ut mossan. Du får helt enkelt ett friskt och grönt gräs som konkurrerar ut mossan på naturlig väg.

Det miljövänliga och långtidsverkande gräsmattegödslet missfärgar varken trä eller sten och eftersom det är en näring är det dessutom ofarlig för både barn och husdjur. 

Så här gör du:

Gödsla på våren, när gräset börjat växa, eller på sommar. Vid riktigt kraftiga angrepp kan en andra omgång ges efter två månader. Det går bra att gödsla i alla väder.

Sprid jämt och tunt. Använd en spridare för bästa resultat. Om du inte har en spridare ska du kasta Algomin Mossa snett uppåt och framåt, inte åt sidan, för att få en bra spridning. Borsta ut eventuell överdosering.

En påse räcker till cirka 150 kvm.

Innehåll: mikronäringsämnen. 1% brunalger i koncentrat, som bland annat stärker rotutvecklingen och ger friskare plantor.

pH-värde: ca 7,8

  • Miljövänligt och långtidsverkande
  • Gödslar gräsmattan samtidigt som mossan torkar ut
  • Räcker till ca 150 kvm
  • Innehåller 20% kalk samt brunalger
  • Ofarligt för barn och husdjur
  • Ger ett friskare och grönare gräs

Algomin

Du finner populära, miljövänliga och naturliga gödselprodukter från Algomin. Ger dig en grönare gräsmatta Hitta gödsel och gödning som är snällt mot trädgården och naturen utan kompromiss i växteffekt.