Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fröer Nelson Garden Krasse Busk- Salmon Baby

Art.nr:1265852

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Salmon baby ger en kompakt planta med dubbla blommor i en ljuvlig laxrosa färg. Utmärkt att odla i ampel, balkonglåda, mot spaljé eller som marktäckare.

Produktdetaljer

Buskkrassen fungerar utmärkt att odla i ampel, balkonglåda, mot spaljé eller att ha som marktäckande växt. Krassen är inte bara en vacker växt utan har även andra egenskaper. Blommorna är ätbara och dekorativa i sallader. I alltför näringsrik jord utvecklas bladen på blommornas bekostnad så välj en mager och väldränerad jord att plantera växten i. Lägg gärna fröna i ljummet vatten ett dygn före sådd, så gror de bättre. Vattna regelbundet.

Förodling: Utplantera 8 veckor efter sista frost. Så 1-2 frö/kruka i fuktig såjord. Ställ i rumstemp, efter uppkomst ljust och svalt.

Direktsådd: Vattna såytan före sådd. Håll sådden fuktig tills fröna grott.

Latinskt namn: Tropaeolum majus

Plantavstånd: 20 cm

Radavstånd: 20 cm

Höjd: 30-40 cm

Livstid: 1-årig

Växtläge: Sol

Antal frö: 32

Räcker till: 3 M

Nelson garden

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder Nelson Garden in dig till en värld fylld av fröer, lökar och det mesta som i tillbehör som hör därtill. En av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsredskap och trädgårdstillbehör.