Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fröer Eco Grow Spetspaprika Corno di Toro Rosso

Art.nr:1270172

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Krispig paprika med söt smak som bildar goda, röda spetsiga frukter som blir omkring 20 cm. Buskiga plantor som ger en riklig skörd.

Produktdetaljer

Spetspaprika som bildar goda, röda spetsiga frukter som blir omkring 20 cm. Frukterna övergår från grön till röd under mognadsfasen. Buskiga plantor som ger en riklig skörd. Frukterna är krispiga och söta som passar utmärkt i sallder eller grillade. Utmärkt för krukodling i varma lägen.

Odlingsinstruktion: Förkultivering: Så fröna 0.5 cm djupt och håll sådden fuktig. Optimal groningstemperatur är 22-30°C. Efter groning placera sådden runt 18°C med mycket ljus. Sådd före mars behöver växtbelysning. Plantera ut i krukor, pallkrage eller växthus när jorden blivit varm och frostrisken är över (inte under 7°C). Placera gärna på ett varmt och skyddat läge. Skörda efter hand för riklig skörd.

Eco Grow fröer

Eco Grow är en småskalig fröfirma från Skåne som erbjuder ett brett sortiment av KRAV-märkta och ekologiska kvalitetsfröer anpassat för odling i nordiskt klimat. De arbetar med gamla kulturarvssorter och särskilt arter och sorter som är särskilt tåliga och resistenta mot olika sjukdomar.