Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fröer Eco Grow Paprika California Wonder

Art.nr:1270170

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Välkänd paprika som ger stora och saftiga frukter som vid mognad övergår från grönt till rött. Passar perfekt för krukodling i varma lägen.

Produktdetaljer

Välkänd paprika som ger stora och saftiga frukter. Vid mognad övergår frukterna från grönt till rött. Använd färsk eller tillagad. Utmärkt för krukodling i varma lägen.

Odlingsinstruktion: Förkultivering: Så fröna 0.5 cm djupt och håll sådden fuktig. Optimal groningstemperatur är 22-30°C. Efter groning placera sådden runt 18°C med mycket ljus. Sådd före mars behöver växtbelysning. Plantera ut i krukor, pallkrage eller växthus när jorden blivit varm och frostrisken är över (inte under 7°C). Placera gärna på ett varmt och skyddat läge. Skörda efter hand för riklig skörd.

Eco Grow fröer

Eco Grow är en småskalig fröfirma från Skåne som erbjuder ett brett sortiment av KRAV-märkta och ekologiska kvalitetsfröer anpassat för odling i nordiskt klimat. De arbetar med gamla kulturarvssorter och särskilt arter och sorter som är särskilt tåliga och resistenta mot olika sjukdomar.