Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fröer Eco Grow Chilipeppar Padron

Art.nr:1270168

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Chilipeppar som ofta används som tapas genom att snabbt steka i olja med flingsalt. För detta ändamål, skörda frukten tidigt, annars är den för stark.

Produktdetaljer

Chilipeppar som ofta används som tapas genom att snabbt steka i olja med flingsalt. För detta ändamål, se till att skörda frukten tidigt (grön och omogen), annars är den för stark. Går utmärkt att göra ett mildare chilipulver på de röda fukterna. Scoville: 2 000-20 000

Odlingsinstruktion: Förkultivering: Så fröna 0.5 cm djupt och håll sådden fuktig. Optimal groningstemperatur är 22-30°C. Efter groning placera sådden runt 18°C med mycket ljus. Sådd före mars behöver växtbelysning. Plantera ut i krukor, pallkrage eller växthus när jorden blivit varm och frostrisken är över (inte under 7°C). Placera gärna på ett varmt och skyddat läge. Skörda efter hand för riklig skörd.

Eco Grow fröer

Eco Grow är en småskalig fröfirma från Skåne som erbjuder ett brett sortiment av KRAV-märkta och ekologiska kvalitetsfröer anpassat för odling i nordiskt klimat. De arbetar med gamla kulturarvssorter och särskilt arter och sorter som är särskilt tåliga och resistenta mot olika sjukdomar.