Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fröer Eco Grow Chilipeppar Jalapeño Ruben

Art.nr:1270169

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Delikat mexikansk chilipeppar med gröna koniska frukter på 6-8 cm som vid full mognad övergår till rött. En tålig sort som ger rikligt med frukt.

Produktdetaljer

Delikat mexikansk chilipeppar med gröna koniska frukter på 6-8 cm som vid full mognad övergår till rött. Är tålig och ger rikligt med frukt. Passar både för färskkonsumtion och inläggning. Utmärkt för krukodling. Scoville 5 000-8 000

Odlingsinstruktion: Förkultivering: Så fröna 0.5 cm djupt och håll sådden fuktig. Optimal groningstemperatur är 22-30°C. Efter groning placera sådden runt 18°C med mycket ljus. Sådd före mars behöver växtbelysning. Plantera ut i krukor, pallkrage eller växthus när jorden blivit varm och frostrisken är över (inte under 7°C). Placera gärna på ett varmt och skyddat läge. Skörda efter hand för riklig skörd.

Miljömärkning

Miljömärke Kravmärkt

Eco Grow fröer

Eco Grow är en småskalig fröfirma från Skåne som erbjuder ett brett sortiment av KRAV-märkta och ekologiska kvalitetsfröer anpassat för odling i nordiskt klimat. De arbetar med gamla kulturarvssorter och särskilt arter och sorter som är särskilt tåliga och resistenta mot olika sjukdomar.