Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fröer Eco Grow Chilipeppar De Cayenne

Art.nr:1270167

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Klassisk chilipeppar med ca 12 cm långsmala gröna frukter, som övergår till rött vid mognad. Har ett buskigt växtsätt och ger mängder med frukt.

Produktdetaljer

Klassisk chilipeppar med ca 12 cm långsmala gröna frukter, som övergår till rött vid mognad. Kan användas både färska, inlagda eller torkade. Har ett buskigt växtsätt och ger mängder med frukt. Scoville: 30 000-50 000

Odlingsinstruktion: Förkultivering: Så fröna 0.5 cm djupt och håll sådden fuktig. Optimal groningstemperatur är 22-30°C. Efter groning placera sådden runt 18°C med mycket ljus. Sådd före mars behöver växtbelysning. Plantera ut i krukor, pallkrage eller växthus när jorden blivit varm och frostrisken är över (inte under 7°C). Placera gärna på ett varmt och skyddat läge. Skörda efter hand för riklig skörd.

Eco Grow fröer

Eco Grow är en småskalig fröfirma från Skåne som erbjuder ett brett sortiment av KRAV-märkta och ekologiska kvalitetsfröer anpassat för odling i nordiskt klimat. De arbetar med gamla kulturarvssorter och särskilt arter och sorter som är särskilt tåliga och resistenta mot olika sjukdomar.