Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fröer Eco Grow Chilipeppar Aurora

Art.nr:1270104

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Dekorativ färgstark chilipeppar med uppåtväxande koniskt formade frukter som går från vit, lila och sist mörkröd. Lågväxande, perfekt för odling i kruka.

Produktdetaljer

Chilipeppar Aurora är en dekorativ färgstark chilipeppar med uppåtväxande koniskt formade frukter. Blommorna är vackert lila och frukternas färg går från vit, lila och sist mörkröd. Är lågväxande och passar perfekt för odling i kruka. Scoville: 30.000-50.000

Odlingsinstruktion: Förkultivering: Så fröna 0.5 cm djupt och håll sådden fuktig. Optimal groningstemperatur är 22-30°C. Efter groning placera sådden runt 18°C med mycket ljus. Sådd före mars behöver växtbelysning. Plantera ut i krukor, pallkrage eller växthus när jorden blivit varm och frostrisken är över (inte under 7°C). Placera gärna på ett varmt och skyddat läge. Skörda efter hand för riklig skörd.

Miljömärkning

Miljömärke Kravmärkt

Eco Grow fröer

Eco Grow är en småskalig fröfirma från Skåne som erbjuder ett brett sortiment av KRAV-märkta och ekologiska kvalitetsfröer anpassat för odling i nordiskt klimat. De arbetar med gamla kulturarvssorter och särskilt arter och sorter som är särskilt tåliga och resistenta mot olika sjukdomar.