Förstoring av bild

Fodertillskott NAF Superflex Pro, 510 g

Art nr: 1236581
NAF
0 (0)

Superflex Pro för tävlande hästar är NAFs mest avancerade ledtillskott speciellt framtaget för Skandinavien. En kraftfull sammansättning av näringsämnen och antioxidanter ger fodertillskott Superflex Pro ett optimalt ledstöd vid hög prestation.

Karensfri i samband med tävling inom Skandinavien

599 :-
(479,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-09-20 15:30

Egenskaper för Fodertillskott NAF Superflex Pro
Leden är en komplex uppbyggnad vilket kräver en komplex sammansättning för att kunna tillgodose alla de områden som leden omfattar. Superflex Pro tillför hästen den komplexitet som krävs för ett dagligt underhåll av hälsosamma leder för maximal prestation vid såväl träning som tävling.

En kraftfull sammansättning av näringsämnen och antioxidanter ger fodertillskott Superflex Pro ett optimalt ledstöd vid hög prestation. Den unika kombinationen av grönläppad mussla, kondroitinsulfat (låg molekylvikt) och hylauronsyra (hög molekylvikt) tillför de byggstenar som krävs för ledens hela struktur och MSM främjar de omgivande ligamenten och mjukvävnaden.

Superflex Pro innehåller även antioxidanter som till exempel gurkmeja och alger vilka hjälper till att stödja kroppens egen antiinflammatoriska process för upprätthållandet av rena och aktiva leder. Omega 3 fettsyror är kända för att ha god inverkan på ledhälsan och därför innehåller tillskottet även Spirulina-alger.

Karensfri i samband med tävling inom Skandinavien

Andra tittade även på
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.