Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF Oestress 1 l

Tillskott med en unik sammansättning av örter och magnesium till stöd för hormonell balans och de fysiska obehag som ston kan uppleva under sin brunst.

Egenskaper

Ston upplever ofta samma stressiga hormonella obalans motsvarande hingstarnas och detta kan visa sig som humörsvängningar, aggressivitet, retlighet och minskad prestanda. Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln) innebär att ett obehag ofta resulterar i en ovilja att arbeta med ryggen, svansviftande och ibland till och med sparkar eller bockningar.

Fodertillskottet har en unik sammansättning av örter och magnesium till stöd för hormonell balans och de fysiska obehag som ditt sto kan uppleva under sin brunst. NAF Oestress kompletterar stoet med extrakt av örtbaserade ingredienser som har använts i hundratals år för att stödja hormonbalansen och hormonnivåerna balanseras naturligt vilket gör det möjlighet för ditt sto att slappna av och koncentrera sig på sitt arbete. Tillskottet kan även ges till valacker och hingstar med hormonell obalans.

NAF Oestress ska ges dagligen under hela våren och sommaren och kan ökas i samband med stoets brunstcykel. Vid behov kan tillskottet användas året runt.

Fodertillskottet passar bra att ge:

  • Vid attitydförändringar eller koncentrationssvårigheter i samband med brunst
  • Vid oregelbunden brunst
  • Till ston som visar tecken på obehag i samband med brunst
  • Till hingstiga valacker
  • Till hingstar med attityd

Tävlingskarens: Sverige 48 h, FEI 0 h

Sammansättning: Vatten, Magnesiumklorid, Glycerin, Bär från kyskhetsträd (Munkpeppar), Silverax, Skogsolvon

Tillsatser (per l): Organoleptiska tillsatser Mariatistel 26,5 ml, Nypon 23,5 ml, Gurkmeja 14,7 ml, Ingefära 11,7 ml

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 0,2%, Råoljor och fetter 0,3%, Råaska 2,3%, Växttråd 0,9%, Vätska 87,8%, Natrium 600 mg/lt

Tips! Mer information om hur du bäst hjälper ditt sto under brunstperioden hittar du här.

NAF

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".