Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF Oestress, 1 l

NAF Oestress är ett tillskott med munkpeppar, kramplösande örter och magnesium för ston med besvärlig brunstperiod. Oestress hjälper ditt sto att balansera hormonnivåerna naturligt vilket ger henne möjlighet att slappna av och må bättre.NAF Oestress finns även i pulverform

Egenskaper

Egenskaper för Fodertillskott NAF Oestress
Humörsvängningar, retlighet, aggressivitet, minskad arbetsförmåga och känslighet vid beröring kan vara tecken på att ditt sto upplever en besvärlig brunst. Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln) kan innebära ett obehag vilket kan resultera i en ovilja att arbeta med ryggen, svansviftande, bockningar, sparkar eller att din häst arbetar mot skänkeln.

Genom att förbättra stoets kost med NAF Oestress hjälper du henne att slappna av, må bättre och kunna koncentrera sig på sitt arbete. Fodertillskottet består av en unik sammansättning av magnesium kombinerat med örter som munkpeppar och örter med kramplösande egenskaper som har använts i hundratals år för att stödja hormonbalansen. Tillskottet innehåller även magnesium till stöd för avslappning och oro.

Oestress ges dagligen under hela våren och sommaren och kan ökas i samband med stoets brunstcykel. Om det behövs kan tillskottet även användas året runt.

Volym: 1 liter

NAF Oestress finns även i pulverform. Oestress i flytande form ger snabbare resultat än pulver, slutresultatet är dock ungefär det samma.

NAF -Naturliga tillskott för alla hästar

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".