Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF Magic, 1,5 kg

Magnesiumbaserat lugnande fodertillskott för häst. Låga magnesiumvärden kan ge uttryck som oro, lättretlighet och dåligt självförtroende.

Egenskaper

NAF Magic bygger på en sund vetenskaplig och veterinärmedicinsk kunskap kombinerat med ingredienser av högsta kvalité. Magnesium är ett livsviktigt näringsämne för hästens välbefinnande och stödjer bland annat regleringen av nervösa spänningar. Eftersom magnesium har en inverkan på muskelspänning kan en häst med låga magnesiumvärden se ”kort” ut i sitt rörelsemönster och uttrycka lättretlighet, oro och dåligt självförtroende.

Förutom magnesium innehåller tillskottet även en blandning av örter som är utvalda för deras traditionella användning som stöd för självförtroende och koncentration. Den unika blandningen av magnesium och örtbaserat stöd i NAF Magic gör det möjligt för hästen att utföra allt som begärs av den, samtidigt som den ger ett lugn och en självsäkerhet.

NAF Magic innehåller dessutom levande jästkultur för god magtarmbalans.


NAF

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".