Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF M Power, 900 g

Fodertillskott NAF M Power innehåller en unik formula som är utvecklad för att främja en hälsosam muskelbyggnad och som hjälper till att öka muskelkraften, uthålligheten och smidigheten hos din häst. Mer

Art.nr : 1236592

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Fodertillskott NAF M Power 
Fodertillskott M Power från NAF är rikt på aminosyror, näringsämnen, vitaminer och antioxidanter och är utformat för att stödja naturlig muskelutveckling. Aminosyrorna (byggstenen för protein) är viktiga för den hälsosamma tillväxten av muskelvävnad och de kraftfulla antioxidanterna som arbetar med utvalda örter säkerställer en smidig och hälsosam muskelfunktion. Dessa ingredienser stöttas sedan med nödvändiga vitaminer och spårämnen som är viktiga för att hästen ska kunna prestera. Detta tillsammans med riktade näringsämnen, som levande jästkultur, optimerar mag- och tarmhälsan och matsmältningsprocessen och möjliggör ett effektivt upptag av de viktiga muskelbyggande ingredienserna.

Fodertillskottet kan ges till unga, växande hästar, till hästar som ska byggas upp efter vila eller till hästar som påvisar tecken på muskelslitage. Tillskottet är även till stor hjälp under rehabilitering där sidoskillnader eller svaghet ses.

Utfodrat som en del av den dagliga dieten hjälper M Power till att upprätthålla optimal muskelstyrka, kraft och uthållighet hos vältränade tävlingshästar eller i perioder hos den växande hästen.

Vikt: 900 g