Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF M Power 900 g

NAF M Power är ett unikt fodertillskott som främjar en naturlig muskelutveckling samt optimerad muskelfunktion, uthållighet och styrka.

Egenskaper

Fodertillskott NAF M Power är ett unikt tillskott som främjar en naturlig muskelutveckling samt optimerad muskelfunktion, -uthållighet och styrka hos din häst.

Den naturligt utformade formulan är rik på aminosyror (byggstenen i protein) vilket är viktigt för hälsosam tillväxt av muskelvävnad. Naturliga källor av antioxidanter arbetar tillsammans med utvalda örter för att säkerställa smidig och hälsosam muskelfunktion.

M Power innehåller även nödvändiga vitaminer och spårämnen samt riktade näringsämnen, bland annat levande jästkultur, för att optimera mag- och tarmhälsan och matsmältningsprocessen och möjliggöra ett effektivt upptag av de viktiga muskelbyggande ingredienserna.

Utfodrat som en del av den dagliga dieten, hjälper M Power till att upprätthålla optimal muskelstyrka, kraft och uthållighet hos vältränade tävlingshästar.

NAF M Power passar bra att ge:

  • För naturlig muskelutveckling hos unga, växande hästar
  • För uppbyggnad efter vila, under rehabilitering eller vid oliksidighet
  • Vid ökad arbetsbelastning eller tecken på muskelslitage

Tävlingskarens: Sverige 0 h, FEI 0 h

NAF

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".