Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF Laminaze, 750 g

Unik blandning av naturligt odlade antioxidanter, biotillgängligt svavel och riktade näringsämnen för hästar i riskzonen att utveckla fång.

Egenskaper

En korrekt fodergiva och en disciplinerad hästhållning är avgörande för att minska risken för fång hos din häst eller ponny men tyvärr räcker detta sällan hela vägen. Fodertillskott NAF Laminaze är en unik blandning av naturligt odlade antioxidanter, biotillgängligt svavel och riktade näringsämnen. Antioxidanterna rensar ut kvarvarande gifter/toxiner i hovbenet och biotillgängligt svavel och MSM är tillsatt för att stödja god hovtillväxt. Tillsatt pre- och probiotika ger hästen en stabil och välmående magtarmmiljö.

Idag ser man allt mer ett samband mellan IR och fångkänsliga hästar. NAF Laminaze innehåller alla de viktiga ingredienser som behövs för att balansera dieten för den insulinresistenta (IR) hästen. Fodertillskottet ges till utsatta hästar innan första gräset kommer fram på våren men om behovet finns kan det ges året runt.

NAF Laminaze ges i kombination med bra träning, god hovvård och fiberrik, helst sockerfri diet.

NAF

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".