Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott Lantmännen Protect Saltbalans Nöt+ 1,5kg

Art.nr:1196374

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Protect Saltbalans Nöt+ är en elektrolytprodukt som används för att förebygga eller mildra mag- och tarmstörning hos kalvar.
  • Med elektrolyter
  • För att förebygga och lindra mag och tarmstörningr
  • Vikt: 1,5kg

Produktdetaljer

Saltbalans Nöt innehåller ASF (Anti Sekretorisk Faktor) som aktiverar kroppens naturliga försvar mot mag- och tarmstörning.

Ingredienser: Elektrolyter, glukos, bikarbonat, citrat och konserveringsmedel.

Dosering: Lös 30 gram Saltbalans Nöt i 1 liter ljummet vatten. Ge 6-8 liter lösning per djur och dag mellan de normala utfodringarna. Ge inte enbart Saltbalans Nöt i mer än 1-2 dygn då produkten inte innehåller tillräckligt med energi. Fortsätt utfodra Saltbalans Nöt och mjölk/mjölkersättning (skilda mål) under ett par dagar.

Djuren ska alltid ha fri tillgång på friskt vatten. Doserings- och bruksanvisning medföljer förpackningen.

Lantmännen

Lantmännens stora kunskap och närhet till odlingen bidrar till en mer hållbar produktion. Som en omtänksam djurägare strävar du efter att dina djur ska leva ett friskt och sunt liv, och det gör vi också! Företaget är modernt och innovativt med sunda värderingar i hela produktionsledet. Lantmännen tar ett stort miljöansvar för att minska utsläppen för spannmål och foderproduktion. Visste du att Lantmännen är ett kooperativ med över 25 000 svenska lantbrukare!