Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Krafft Electrolytes Pro 1,2kg

Art.nr:1233004

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Effektivt hästtillskott från Krafft som ersätter förlust av flera viktiga elektrolyter i samband med till exempel blöt avföring och kraftig svettning. 
  • Ersätter förlorade elektrolyter
  • Gör hästen mer benägen att dricka
  • Vid kraftig svettning eller blöt avföring
  • Förkortar tiden för återställd prestationsförmåga
  • Koncentrerade elektrolyter som används när salt inte är tillräckligt
  • Vikt: 1,2kg

Produktdetaljer

Krafft Electrolytes Pro är ett koncentrerat fodertillskott med elektrolyter som ges periodvis när salt inte är tillräckligt. Tillskottet förkortar återhämtningsperioden mellan ansträngningar och ökar hästens benägenhet att dricka.

Detta fodertillskott till häst är perfekt att använda efter intensiva träningspass när din häst svettas mer än vanligt eller vid tävlingsperioder för att hjälpa hästen med snabbare återhämtning inför nästkommande start. Det passar även bra för hästar med diarré eller blöt avföring för att återställa elektrolyt- och vätskebalansen i kroppen.

Electrolytes Pro är utvecklat och framtaget i samarbete med veterinärer för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet. Ge din häst det stöd den behöver för att prestera på toppnivå och återhämta sig snabbt.

Tänk på att elektrolyter inte kan lagras i kroppen vilket innebär att du inte kan ”ladda” din häst med elektrolyter i förväg inför en hård prestation utan det ska ges vid behov. Kom ihåg att alltid erbjuda din häst rent vatten, särskilt efter att ha gett tillskott av elektrolyter, eftersom det ökar hästens törst.

Utfodringsanvisningar: 
Häst och ponny 40 g/dag
Blandas i fodret, viktigt att hästen har tillgång till rent vatten.
Ett doseringsmått innehåller ca 16 g.

Sammansättning: Kaliumklorid, Natriumklorid, Dextros, Kalciumkarbonat, Fodermjöl, Magnesiumoxid, Aromämne

Analytiska beståndsdelar: Kalcium 5%, Magnesium 2,7%, Natrium 10%, Kalium 15%, Klorid 29%, Råprotein 1,4 %, Råolja och råfett 0,5 %, Växtråd (fibrer) 0,6 %, Råaska 74 %

Tillsatser/kg: Vitamin B1 875 mg, Vitamin C 3000 mg, Vitamin E 5000 mg, Järn (sulfat) 3200 mg, Kisel (kiselgur) 25 000 mg

Krafft

Krafft är Sveriges största leverantör av hästfoder och bygger sin verksamhet på en nära kontakt med hästägare över hela Sverige. Som ett företag inom Lantmännenkoncernen har Krafft lång och gedigen kunskap om råvaror, tillverkningsprocesser och utveckling av hästfoder.