Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott & Mineraler

Fodertillskott & Mineraler – till får, lamm och getter. Olika näringsämnen behövs, beroende på ålder och livsfas. Hos Granngården hittar du rätt utbud för din fårbesättning. Utöver fodertillskott så hittar du även har även slickstenar för får och lamm. Hej, hej till viktiga salter och mineraler som kalcium.

Dina får och lamm förtjänar det bästa i livet. För att säkerställa optimal tillväxt och hälsa hos lamm och får är det viktigt att tillhandahålla rätt fodertillskott och mineraler.

Fodertillskott: Får och Lamm – 5 fördelar!

Här är några övergripande fördelar med att använda sådana tillskott 👇👇

Främjar god tillväxt: Tillskott av högkvalitativa proteiner och näringsämnen hjälper till att främja snabb och hälsosam tillväxt hos lammen.

Stödjer benstyrka och skelettutveckling: Mineraler som kalcium och fosfor är avgörande för att bygga upp starka ben och en korrekt utvecklad skelettstruktur.

Optimerar reproduktiv hälsa: Fodertillskott kan bidra till att stödja reproduktiv hälsa hos tackor, vilket kan vara avgörande för en framgångsrik avel.

Förbättrar immunförsvaret: Vissa tillskott innehåller vitaminer och antioxidanter som kan stärka immunförsvaret och minska risken för sjukdomar.

Kompletterar brister i betet: Under vissa årstider eller på vissa betesmarker kan fodertillskott hjälpa till att komplettera brister i den naturliga födan och säkerställa att djuren får alla nödvändiga näringsämnen.

Köp Fodertillskott & Mineraler till dina får och getter hos Granngården. Utforska vårt breda utbud och ge dina djur det bästa stödet för deras näringsbehov. Fodertillskott i all ära, men se till att också servera fårfoder och getfoder av bästa kvalitet.

Kategori & Filter
    • Populära
19 produkter

Visar sida 1 av 1