Gå till huvudinnehållet

Flaggstångsbelysning Fairybell Flash Varmvit 1200 LED 6 m

Exklusiv julbelysning för flaggstänger! Med julbelysning Fairybell förvandlar du enkelt din flaggstång till en upplyst julgran med varmvita LED-lampor som skapar en fantastisk belysning och julkänsla. Modellen Flash kan även blinka.

Egenskaper

Julbelysning av högsta kvalitet som består av ett nät av slingor som skapar en helt unik ljuseffekt. Fairybell installeras enkelt genom att hissas upp i flaggstången och de varmvita LED-lamporna skapar en fantastisk belysning och julstämning. Nedtill har ljusgranen en diameter på 3,5 meter och en förbrukning på endast 20 W.

Flaggstångsbelysning Fairybell finns i flera olika modeller och höjder och passar alla typer av flaggstänger även om de är längre än belysningen. Alla modeller har varmvit belysning och de som heter Flash kan även blinka. 

Den medföljande transformatorn är IP44-klassad, men rekommendationen är att den placeras på en plats fri från snö och väta.

Modell: 6 meter, Flash, 1200 LED, varmvit belysning

Teknisk data

Höjd: 6 m

Nedre diameter: 3,5 m

Vikt: 3,8 kg

Ljuskälla: 1200 LED - 20 W

Klassning: IP 44 (för utomhusbruk)

Färgton: Varmvit

Installationstid: 30 min

  • Förvandla flaggstången med fin belysning
  • IP-klassad för utomhusbruk
  • Varmvitt och mysigt ljus, kan även ställas blinkande

Formenta

Svensktillverkade flaggstänger och flaggor av högsta kvalitet. Produkter som håller över tid i vårt klimat och kräver ytterst lite underhåll.