Gå till huvudinnehållet

Fågelmat Granngården Vildfågelmix Premium, 10 kg

Granngården Vildfågelmix Premium är en energirik foderblandning utan vete. Fågelmaten är rik på fett och protein och gillas av de flesta mesar och finkar som blåmes, domherre, gulsparv, stenknäck och talgoxe. Mer

Art.nr : 1262838

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Fågelmat Granngården Vildfågelmix Premium
Utefåglarna får bättre livsvillkor om vi ger dem mat. Beståndet bevaras och vi behåller den balans i naturen som fåglarna skapar genom att hålla efter skadeinsekter i trädgården, skogen och på fälten. Fåglarna ger oss också mycket glädje – för vad vore våren och sommaren utan fågelsång?

Starta tidigt och fortsätt hela året 
Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen. Då vänjer sig fåglarna vid att det finns mat hos dig. Utefåglarna behöver varje dag äta ca 4–5 gånger sin egen vikt. På vintern gäller det att under några korta timmar av dagsljus få i sig tillräckligt med föda för att kunna stå emot den långa vinternatten. Fortsätt mata fåglarna även sommartid då fåglarna häckar och de behöver extra mycket föda.

Vi tycker om Vildfågelmix
Granngården Vildfågelmix Premium gillas av de flesta mesar och finkar som till exempel blåmes, domherre, gulsparv, stenknäck och talgoxe.

Innehåll
Solrosfrö, gul hirs, sorghum, nakenhavre, hampafrö, skalade jordnötter