Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fågelmat Granngården Jordnötter och insekter 350g

Art.nr:1269944

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Skäm bort trädgårdens alla småfåglar med denna smaskiga, energirika talgfröstång från Granngården. Med både jordnötter, läckra insekter och insektsfett!
  • Kompletteringsfoder för småfåglar
  • Med jordnötter, läckra insekter och insektsfett
  • Naturprodukt – inga främmande tillsatser
  • För att fågelmaten ska vara så lik fåglarnas naturliga kost som möjligt används insektsfett
  • Innehåller ej palmolja eller soja
  • Vikt: 350g

Produktdetaljer

För att fågelmaten ska vara så lik fåglarnas naturliga kost som möjligt används insektsfett. Insekter är ett miljömässigt hållbart alternativ till andra proteinkällor och att använda insektsfett är skonsammare mot natur och miljö. Maten innehåller varken palmolja eller soja.

Innehåll: Korn, solrosfrö, insektsfett, jordnötter och torkade maskar, kalciumkarbonat

Varför matar vi våra småfåglar? Utefåglarna här i Sverige får bättre livsvillkor om vi ger dem mat. Då kan vi hjälpa till att bevara bestånden och mångfalden med den balans i naturen som fåglarna skapar genom att hålla efter oönskade skadeinsekter i trädgården, skogen och på fältet. Fåglarna ger oss också mycket glädje -för vad vore våren och sommaren utan fågelsång? Visste du att vissa insektsätande arter kan äta flera tusen myggor på en enda dag?

Hur lyckas du med att locka fåglarna till din trädgård? Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen så fåglarna vänjer sig vid att det finns mat hos dig. Utefåglarna behöver varje dag äta 4-5 gånger sin egen vikt i föda. Det blir extra ansträngande på vintern när de dessutom har färre timmar dagsljus och kylan som kräver mycket energi att stå emot.

Ska fåglarna få mat på sommaren? Under vår och sommar behövs extra mycket föda för att lyckas bra med häckningen, så sluta inte mata fåglarna under sommaren.

Viktangivelsen är ungefärlig, vikten kan vara något högre eller lägre då det är en ren naturprodukt.

Granngården

Granngården erbjuder dig allt du behöver för ett jordnära liv. Här hittar du våra egenproducerade produkter för odling, trädgård och lantbruk, inklusive allt du behöver för dina husdjur och lantdjur. Våra foder säljs i stora volymer över hela landet och är mycket populära genom sin kombination av genomtänkt innehåll, hög kvalitet på råvarorna och ett förnuftigt pris. Välkommen och låt dig inspireras av vårt 140-åriga arv!