Gå till huvudinnehållet

Fågelfrö Granngården Solrosfrö 4 kg

Solrosfrön är näringsrika och en given favorit för många småfåglar som till exempel grönfink, domherre, stenknäck, talgoxe och nötväcka.
Miljömärke Bower

Produktdetaljer

Utefåglarna får bättre livsvilkor om vi ger dem mat. Beståndet bevaras och vi behåller den balans i naturen, som fåglarna skapar genom att hålla efter skadeinsekter i trädgården, skogen och på fältet. Fåglarna ger oss också mycket glädje - för vad vore våren och sommaren utan fågelsång?

Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen; då vänjer sig fåglarna vid att det finns mat hos dig. Utefåglarna behöver varje dag äta 4-5 gånger sin egen vikt i föda. På vintern gäller det att under några korta timmar av dagsljus få i sig tillräckligt med föda för att kunna stå emot den långa vinternatten. Fortsätt mata fåglarna även sommartid då häckningen sker och dom behövar extra mycket föda

Fåglar som gillar solrosfrö:
Solrosfrö är näringsrikt och uppskattas av de flesta fåglar såsom grönfink, domherre, stenknäck, talgoxe och nötväcka.

  • Mycket energirika
  • 70% strimmiga och 30% svarta solrosfrön
  • Uppskattas av de flesta fåglar

Granngården

Rejäla och hållbara tillbehör för både gården, lantbruket, lantdjuren och husdjuren. Granngårdens egna produkter är prisvärda och förnuftiga. Det som behövs helt enkelt!