Gå till huvudinnehållet

Entreprenadfett Super EP2 Skruvpatron

Smörjfett baserat på mineralolja, innehållande EP-additiver och polymerer med utmärkt bra vattentålighet och vidhäftningsförmåga. Mer

Art.nr : 1250426

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Agrol Entreprenadfett Super EP2

kalciumförtvålat smörjfett med mineralolja som har utomordentlig vattentålighet och rostskydd, mekanisk stabilitet och en mycket hög vidhäftande förmåga vilket gör att det "sitter" kvar under lång tid, ett så kallat långtidsfett.

Rekommendationer 

Agrol Entreprenadfett Super rekommenderas som ett enhetsfett för tungt belastade glid- och rullningslager vid normala temperaturer och varvtalsgränser. Speciellt lämpligt för smörjning av chassi, anläggnings-, jordbruks- och skogsmaskiner då krav på förlängda smörjintervall, höga och/eller stötbelastande appliceringar förekommer. Agrol Entreprenadfett Super kan med fördel användas till vattenpumpar och propelleraxlar i båtar.

Lämplig fettspruta är Tubi 3.


Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.