Gå till huvudinnehållet

Entreprenadfett EP2 Bio, 18 kg

Agrol Entreprenadfett EP 2 Bio är ett syntetiskt smörjfett baserat på biologiskt nedbrytbara estrar. Fettet har utmärkt bra vattentålighet och mycket bra vidhäftningsförmåga. Mer

Art.nr : 1250420

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Entreprenadfett EP2 Bio
Agrol Entreprenadfett Bio är ett kalciumförtvålat smörjfett med syntetisk ester som har utomordentlig vattentålighet, rostskydd och mekanisk stabilitet. Fettet har dessutom en mycket hög vidhäftande förmåga vilket gör att det skyddar mot smuts och vatten under lång tid.

Rekommendationer
Agrol Entreprenadfett Bio rekommenderas som ett enhetsfett för tungt belastade glid- och rullningslager vid normala temperaturer och varvtalsgränser. Speciellt lämpligt för smörjning av chassi, anläggnings-, jordbruks- och skogsmaskiner med krav på hög lastbärande förmåga samt god vidhäftning och vattenresistens. Agrol Entreprenadfett Bio är speciellt lämpligt att använda då man har stor risk att utsätta fettet för vatten och dessutom har höga krav både miljöegenskaper, såsom dammar, pumpar och andra vattenmiljöer. SS 15 54 70 miljöklass B.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.