Gå till huvudinnehållet

Detaljslipmaskin Ryobi ONE+ RPS18-0 18V (exkl batteri)

Kompakt och kraftfull batteridriven slipmaskin i Ryobi ONE+ System, perfekt för t ex borttagning av färg och detaljslipning. Levereras med 6 slippapper.

Egenskaper

Ryobi RPS18-0 är en kraftfull detaljslipmaskin i Ryobi ONE+ System med kompakt design för optimal tillpassning i hörn och på små ytor. Slipmaskinen är perfekt för slipning av små områden och precisionsarbete som t ex vid borttagning av färg och detaljslipning.

Den batteridrivna slipmaskinen har en triangelformad slipyta som underlättar slipning nära kanter och i trånga hörn. 1,8 mm oscilleringsrörelse ger snabb och effektiv materialborttagning.

Detaljslipmaskin RPS18-0 levereras med 6 stycken sandpapper – 2 x 60, 2x120 och 2x 240K. Slippappret byts snabbt och enkelt tack vare kardborrefäste.

Adapter för spånutsug medföljer och passar till de flesta dammsugare.

Batteri och laddare säljs separat.

Teknisk data

Kraftkälla: 18V

Batterisystem: ONE+ System

Batteri: Säljs separat

Slipyta: 140 x 100 mm

Oscilleringsrörelse: 1,8 mm

Oscilleringshastighet: 22 000 osc/min

Vikt utan batteri: 0,7 kg

  • Perfekt för slipning av små områden och precisionsarbete
  • Levereras med 6 st slippapper
  • En del av Ryobi ONE+ System

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+ har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa. Ett batteri till över 200 maskiner -Det är imponerande!