Gå till huvudinnehållet

Åkgräsklippare Stiga Swift 372e 48V

STIGA Swift är en kompakt batteridriven trädgårdstraktor med fantastisk manövrerbarhet. Klipparen drivs av fyra delbara STIGA ePower-batterier.

Egenskaper

Med Stiga Swift blir även komplicerad skötsel av din trädgård enkel. Eftersom klipparen bara är 73,5 cm bred och har en yttre svängradie på 1,62 m kan du lätt ta dig runt blomsterrabatter och genom smala passager. Den låga tyngdpunkten och lätta styrningen gör även de svåraste klippningarna enkla och den avancerade ergonomin ser till att du håller dig bekväm och säker i varje sväng.

Den lätta åkgräsklipparen drivs av fyra delbara STIGA ePower-batterier som vart och ett av dem är intelligent synkroniserat för att öka klipprestanda och drifttid samt bevara batteriets skick för lång livslängd. Eftersom batterierna är delbara kan du samtidigt arbeta med andra STIGA ePower trädgårdsredskap i 500-, 700- och 900-serien. Swift fortsätter klippa med tre batterier och köra med bara två.

Beroende på arbetsuppgift kan du välja mellan tre olika klipphastigheter och de motroterande knivarna fungerar intelligent med det omdesignade klippaggregatet för ett bättre snitt. Aggregatets nya blandning av polypropen och stötdämpande tillsatser ökar luftflödet vilket ger kraftfullare gräsuppsugning och tystare klippning. Genom en dold tunnel förs gräset direkt från knivarna till uppsamlingspåsen där det samlas upp och packas mer effektivt.

Om du ansluter till STIGA.GO-appen kan du kontrollera instrumentpanelen i realtid och se hur mycket laddning som återstår. STIGAs funktion för smart laddning gör att du kan schemalägga den mest energieffektiva tiden för att ladda batterierna när du är klar för dagen.

  • Intelligent – synkroniserade batterier optimerar effekt, driftstid och batteriernas livslängd
  • Delbara – ePower-batterier fungerar med STIGAs trädgårdsprodukter i 5-, 7- och 9-serien
  • Smidig – kompakt utformad för klippning av komplexa trädgårdar
  • Effektiv – klippaggregat med twinkniv och aerodynamisk uppsamlingstunnel
  • Mångsidig – med olika smarta klipplägen som passar alla arbetsuppgifter

Teknisk data

Motor: EPower

Motorkapacitet: 48 V Litium-jon 25 Ah

Effekt: 2 kW

Växellåda: Hydrostat

Klippbredd: 72 cm

Klippsystem: Uppsamling/Multiclip (tillval)

Uppsamling: Ja

Höjdinställning: Manuell

Elstart: Ja

Stiga

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.