Gå till huvudinnehållet

Vedklyv Espegard Kindling Cracker Standard

Art.nr:1263326

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Vedklyv i gjutjärn för enkel, snabb och säker klyvning av ved! Med Kindling Cracker slipper du använda skarpa yxor eller farliga verktyg och vedklyven passar både gamla och unga. Det enklaste och tryggaste sättet att klyva ved på.
  • För enkel, snabb och säker klyvning
  • Tändved på bara några sekunder
  • Tillverkad av högkvalitativt gjutjärn

Produktdetaljer

Med Kindling Cracker kan du vända yxan upp och ner och klyva ved på ett tryggt och säkert sätt med alla fingrar i behåll. Den praktiska och smarta vedklyven kan användas året runt och ger bras- och tändved till din vedeldade spis, eldstad eller bålpanna på bara några sekunder!

Vedklyv Kindling Cracker är tillverkad av återvinningsbart och högkvalitativt gjutjärn. Du slipper använda skarpa yxor eller farliga verktyg och vedklyven kan användas både inne och ute av såväl unga som gamla.

Den unika vedklyven är utvecklad av en ung tjej från Nya Zeeland och designad av teamet bakom effekterna till Sagan om Ringen och Hobbiten. Kindling Cracker Standard produceras i Australien och är gjord för att hålla i generationer.

För stadigare klyvning kan du enkelt skruva fast din vedklyv i en huggkubbe.

Vedklyv Kindling Cracker finns även i en större modell – Kindling Cracker King.

Köp gärna till en slägghammare, perfekt för enkel vedklyvning tillsammans med Kindling Cracker!

Material: Gjutjärn

Mått (h x b): 31 x 23 cm

Diameter: 16 cm

Vikt: 4,8 kilo

Espegard

Espegard är en klassiker för det rejäla utelivet framför brasan. Braspannan, toastjärn och kaffepanna är givet hos alla friluftsglada. Den klassiska braspannan håller i många år och har en mängd passande smarta tillbehör, allt för den perfekta utekvällen.