Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Växthus+Sockel Halls Qube 66 Svart 3,9m2

Art.nr:1269222

 • Jordnära sortiment
 • Fri retur i butik
 • Öppet köp i 30 dagar
Komplett paket med växthus och sockel! Qube 66 är ett robust, slitstarkt växthus i tidlös design som blir ett fint inslag i din trädgård.
 • Komplett paket inklusive sockel
 • Rejäla profiler
 • Robust & slitstarkt
 • Tidlös design
 • Storlek: 3,9m²

Produktdetaljer

Är det dags att äntligen ta tag i växthusdrömmen? Dansktillverkade Halls Qube är en nyutvecklad serie med växthus som lanserades 2019. Målet med Qube-serien har varit att skapa en modern och enkel design som på samma gång har ett antal unika funktioner. De fyrkantiga rörprofilerna, som gett namn åt växthusen, ger en unik styrka trots en designmässig lätthet, där glasen nästan "svävar" av sig själva.

Robust växthus i elegant design - Växthus Halls Qube är designat i en vacker, tidlös stil som passar fint till de flesta trädgårds- och hustyper. Växthuset med 3 mm härdat glas är tillverkat av starka profiler som garanterar ett robust och slitstarkt hus samtidigt som det ger ett lätt och stilrent uttryck. Alla Qube växthus är gjorda av svart pulverlackerad aluminium.

Det gedigna växthuset med Halls nyutvecklade rörprofiler ger dig ett hållbart växthus som klarar extrema väderförhållanden som stormar och skyfall. Med Halls Qube får du ett starkt och rejält växthus i ett elegant utseende!

Praktisk skjutdörr - Dörrens skjutdörrsdesign ger dig en stabil dörr som lätt glider upp och in. Glidskenan är konstruerad för att säkerställa att dörren inte fastnar eller hoppar ur skenan. Konstruktionen gör också att när dörren är stängd ligger den i nivå med växthuset vilket bidrar till växthusets eleganta finish.

Låg tröskel - Den låga tröskeln gör det enkelt att gå in i växthuset och underlättar även när du vill rulla in en liten skottkärra eller vagn.

Montering med lister - Glasen fästs med dubbelhäftande tejp och monteringslister som ligger ovanpå glaset. Att glaset monteras med just lister istället för t ex clips säkerställer ett vackert helhetsintryck och bidrar till den eleganta looken.

Hängrännor - De breda hängrännorna för större mängd regn är förberedda så att du enkelt kan koppla in 40 mm stuprör (ingår ej). Stuprören som säljs separat gör det möjligt att enkelt bära bort stora mängder vatten eller att samla upp regnvattnet i en regntunna för att använda till vattning.

3 mm härdat glas - Det robusta, 3 mm härdade glaset ger ökad säkerhet eftersom de är bättre rustade att klara t ex fotbollar eller stenskott från gräsklipparen. Om du ändå har oturen att en ruta krossas kommer den splittras i små bitar och därmed minska risken för skador avsevärt.

Hellånga glasrutor- De långa rutorna i härdat glas ger huset styrka samtidigt som inget stör utsikten när du befinner dig i växthuset. De hellånga glasrutorna bidrar dessutom till växthusets luftiga känsla där både växter och människor kommer trivas.

Levereras med sockel - Växthus Halls Qube 66 levereras med sockel som behövs för att du ska få ett så stabilt växthus som möjligt.

Inred efter eget behov - Du kan enkelt inreda ditt växthus med olika tillbehör för att uppfylla just dina behov. Vad sägs om integrerade hyllor, plantspiraler, automatisk fönsteröppnare eller stuprör?

 • Härdat glas
 • Svart pulverlackerad aluminium
 • Stark lådprofil
 • Stilren design
 • Dörr på glidskena, låg tröskel
 • Tillverkat i Danmark
 • Sockel ingår, rekommenderas för ett stabilt växthus

Storlek: 3,9 kvm

Längd x bredd: 198 x 198 cm

Sidhöjd: 135 cm

Totalhöjd: 219 cm

Antal fönster: 1

Dörrbredd: 59,5 cm

Halls Greenhouses

Halls Greenhouses är en ledande tillverkare av högkvalitativa växthus för trädgårdsentusiaster. Deras växthus är stilrena och praktiska, och erbjuder de bästa förutsättningarna för att odla och skapa en grönskande miljö. Med ett brett sortiment av växthus i olika storlekar av hög kvalitet.