Gå till huvudinnehållet

Våtfoder Monster Dog MultiProtein Beef/Chicken/Lamb 400g

Art.nr:1249322

Spannmålsfritt våtfoder med en näringsrik blandning av nötkött, kyckling och lamm. Receptet är framtaget i Sverige med noggrant utvalda ingredienser.

Produktdetaljer

Hundfoder Monster Dog Multi Protein Beef/Chicken/Lamb är ett spannmålsfritt våtfoder med en näringsrik blandning av välsmakande nötkött, kyckling och lamm för vuxna hundar. Receptet är framtaget i Sverige med noggrant utvalda ingredienser och innehåller inga onödiga tillsatser. Blötmaten fungerar lika bra som en komplett måltid till din hund som när du bara vill sätta lite guldkant på vardagen.

Huvudingredienser: Nötkött, Kyckling, Lamm

Sammansättning: Nötkött 39 % (lunga, njure, hjärta, lever), kycklingkött 21 %, lammlunga 10 %, sötpotatis, mineraler, linfröolja, äggskalspulver (källa till kalcium), sjögräsmjöl Tillsatser: Vit. D3 136 IU, zink (som zinksulfatmonohydrat) 20 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 77%, Råprotein: 11 %, Råfett: 6 %, Växttråd: 1 %, Råaska: 2,8 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 100 kcal/g

Monster pet food

Monster är ett relativt nytt varumärke inom hundfoder, kattmat och kattsand på marknaden. Bakom detta märke finns ett företag med över 35 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa foderprodukter för hund och katt i Sverige. Recepten är noggrant framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland, medan blötmaten produceras i Österrike.