Gå till huvudinnehållet

Våtfoder Monster Dog Adult Single Protein Turkey 400g

Art.nr:1249313

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Kött- och proteinrikt våtfoder med smaklig kalkon för vuxna hundar. Det spannmålsfria receptet är framtaget i Sverige med noggrant utvalda ingredienser.
  • Bra komplement till torrfoder
  • Spannmålsfritt
  • Singelproteinformula

Produktdetaljer

Hundmat Monster Dog Adult Single Protein Turkey är ett spannmålsfritt våtfoder med smakrik kalkon som enda proteinkälla. Kalkon är en råvara som de flesta husdjur tål och kalkonkött är en högklassig proteinkälla som kan tillgodogöras utmärkt. Receptet är framtaget i Sverige och innehåller noggrant utvalda ingredienser utan onödiga tillsatser. Blötmaten fungerar lika bra som en komplett måltid till din vuxna hund som när du bara vill sätta lite guldkant på vardagen.

Huvudingrediens: Kalkon

Sammansättning: Kalkon 60 %, (kött, hjärta, lever) morot, mineraler, linfröolja, äggskalspulver (källa till kalcium), sjögräs

Tillsatser: Vit. D3 136 IU, zink (som zinksulfatmonohydrat) 20 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 76 %, Råprotein: 11,5 %, Råfett: 8 %, Växttråd: 1 %, Råaska: 3 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 112 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett relativt nytt varumärke inom hundfoder, kattmat och kattsand på marknaden. Bakom detta märke finns ett företag med över 35 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa foderprodukter för hund och katt i Sverige. Recepten är noggrant framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland, medan blötmaten produceras i Österrike.