Gå till huvudinnehållet

Våtfoder Monster Dog Adult Single Protein Duck 400g

Art.nr:1249311

Monster Dog Adult Single Protein Duck är ett spannmålsfritt våtfoder med anka som är en utmärkt källa till högkvalitativa proteiner och fettsyror.

Produktdetaljer

Hundmat Monster Dog Adult Single Protein Duck är ett spannmålsfritt våtfoder med anka för vuxna hundar. Anka är en utmärkt källa till högkvalitativa proteiner och fettsyror. Receptet är framtaget i Sverige och omsorgsfullt tillagat i EU. Blötmaten fungerar lika bra som en komplett måltid som när du bara vill sätta lite guldkant på vardagen.

Huvudingrediens: Anka

Sammansättning: Kött & animaliska biprodukter (70 % anka), mineraler Tillsatser: Vit. A 2.250 IU, Vit. D3 170 IU, zink (som zinksulfatmonohydrat) 25 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 1,4 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg, jod (som kalciumjodat, vattenfri) 0,75 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 75 %, Råprotein: 10,5 %, Råfett: 9 %, Växttråd: 0,5 %, Råaska: 2,3 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 126 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett relativt nytt varumärke inom hundfoder, kattmat och kattsand på marknaden. Bakom detta märke finns ett företag med över 35 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa foderprodukter för hund och katt i Sverige. Recepten är noggrant framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland, medan blötmaten produceras i Österrike.