Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Säljs för hemleverans i Skåne, Blekinge, Småland, Halland, Öland, Västergötland, Östergötland, Bohuslän, Dalsland, Närke, Södermanland, Västmanland, Uppland, Gästrikland. Leverantören har inte möjlighet att leverera utanför de landskapen och ordrar från övriga Sverige kommer att annulleras. Minsta beställbara kvantitet är 4 stycken säckar.

Värmepellets Scandbio 6mm storsäck 650kg (Hemleverans)

Art.nr:1196941

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Värmepellets med en diameter på 6 mm. Pelletsen tillverkas av torrt sågspån eller kutterspån från svensk skogsindustri som pressats ihop under högt tryck.
  • Perfekt även för öppen spis med pelletskorg
  • Energiinnehåll 4,8 kWh per kilo
  • Naturlig energi med högt energivärde
  • Av sågspån eller kutterspån från svensk skogsindustri
  • För eldning i pelletspanna eller pelletskamin
  • 100 % förnybar energikälla, helt utan tillsatser

Produktdetaljer

Scandbio värmepellets är en 100 % förnybar energikälla. Scandbio träpellets tillverkas av torrt sågspån, från svenska sågverk, som pressats ihop under högt tryck i produktionsprocessen och resulterar i naturlig energi med högt energivärde. Pelletsen innehåller inga tillsatta ämnen utan det är träets egen lim, lignin, som gör att den håller ihop.

Värmepelletsen har en diameter på 6 mm och längden får vara max 4 gånger detta mått.

Scandbio köper bara råvara från ansvarsfulla leverantörer som säkerställer återväxten och är certifierade för ett hållbart skogsbruk. Bra för miljön. Bra för nuvarande och kommande generationer.

SCA eldningspellets uppfyller och överträffar SS 187120 Grupp I.

Leverans

Storsäckarna, som är tillverkade i väv, levereras med lastbil och lastas av med truck. Storsäcken kräver någon form av lyftanordning för att kunna flyttas. Vid leverans bör platsen där storsäckarna ska stå förberedas med till exempel en pall samt en presenning att täcka storsäckarna med. Märk ut platsen där du vill ha dina storsäckar placerade.

Leverans sker inom 5 vardagar efter beställningsdag under högsäsong (oktober-april) och inom 10 arbetsdagar under lågsäsong (maj-september). För att du ska veta när leveransen kommer att ske, skickas ett SMS till din mobil. Under vintertid ansvarar kunden för snöröjning så att storsäckarna kan ställas av på utsatt plats. Läs gärna våra leveransvillkor.

Förvaring

Storsäckar förvaras torrt.

Teknisk data

Diameter: 6 mm

Torrhet: ca. 92 %

Askhalt: < 0,5 vikts %

Volymvikt: ca. 650 kg/m³

Energiinnehåll: 4,8 kWh/kg

Förpackning: Storsäck i väv

Vikt, säck: 650 kg

Scandbio

Scandbio, Sveriges främsta producent av pellets, erbjuder 100 % förnybar energi i olika former. Sortimentet inkluderar värmepellets för hushåll, energipellets för industri, samt stallpellets med omsorg för hästar och djur.