Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Säljs pallvis (72 x 12-pack) online. Pallpris inkl hemleverans: 5899 kr

Värmeloggs Briketter Granngården Svenskt trä 10kg 12-p

Art.nr:1251000

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Värmeloggs är ett bra alternativ till vedeldning och är det perfekta bränslet för t ex braskamin och kakelugn. En svensk naturprodukt utan tillsatser.
  • Svensk naturprodukt utan tillsatser
  • Bra alternativ till vedeldning
  • Brinner med jämn, lugn låga i ca 1 timme
  • Brinner rent och avger mindre aska
  • För t ex vedpannor, braskaminer och kakelugnar
  • Tillverkas i Småland

Produktdetaljer

Granngårdens värmeloggs är en svensk naturprodukt utan tillsatser som tillverkas i Småland av sågspån från olika träslag. Värmeloggsen är ett bra alternativ till vedeldning och brinner med en jämn och lugn låga i cirka 1 timme.

Värmeloggs brinner rent och avger mindre aska och går att elda i både vedpannor och braskaminer. Tänk på att värmeloggs har ett högt energiinnehåll så elda försiktigt tills du vet hur din utrustning reagerar.

Tips inför användning av värmeloggs! Bäst är att lägga värmeloggsen på en glödbädd, blanda gärna loggs och ved. I övrigt är det som att tända ved: använd stickor, papper, tändved eller liknande som får ta sig ordentligt innan du lägger på loggsen. Att elda med loggs istället för med ved innebär att du sparar både arbete och tid. Det är dessutom lättare att elda med värmeloggs eftersom det är ett torrt bränsle.

Förvara värmeloggsen torrt.

Teknisk information En loggbrikett väger cirka 0,8 kg och innehåller >4,8 kWh/kg. Ett paket loggs på cirka 10 kg motsvarar cirka 48 kWh. Brinntid cirka 1 timme.

Askhalt 0,3 %

Svavel < 0,01 %

Kväve < 0,11 %

Miljömärkning

Miljömärke Gröna Punkten Miljömärke Bower

Granngården

Granngården erbjuder dig allt du behöver för ett jordnära liv. Här hittar du våra egenproducerade produkter för odling, trädgård och lantbruk, inklusive allt du behöver för dina husdjur och lantdjur. Våra foder säljs i stora volymer över hela landet och är mycket populära genom sin kombination av genomtänkt innehåll, hög kvalitet på råvarorna och ett förnuftigt pris. Välkommen och låt dig inspireras av vårt 140-åriga arv!