Gå till huvudinnehållet

Transmissionsolja Agrol Hybran Syntet 75 W-80, 20 l

Agrol Hybran Syntet är en helsyntetisk transmissions- och hydraulolja, sk. UTTO, avsedd för manuella, power-shift och steglösa växellådor, hydrostatiska transmissioner, slutväxlar, axlar samt hydraulsystem. Produkten är speciellt lämplig för system med våta bromsar men passar även i andra system.

Egenskaper

Egenskaper för Transmissionsolja Agrol Hybran Syntet
Agrol Hybran Syntet är baserad på syntetiska basvätskor och tillsatser av mycket hög kvalitet. Den unika sammansättningen ger speciellt god funktion vid låg temperatur, viskositeten vid -20 C är mindre än en tredjedel jämfört med traditionella oljor. Produkten har dessutom mycket lång livslängd samt bränslebesparande egenskaper. 

Hybran Syntet förhindrar oljud i bromssystem mycket effektivt och skyddar transmissionen under alla driftförhållanden. 

Rekommendationer 
Agrol Hybran Syntet rekommenderas som transmissionsolja till nästan alla lantbrukstraktorer och som axelolja till många anläggningsmaskiner. Produkten har särskilt god effekt i steglösa transmissioner i lantbruksmaskiner, speciellt vid låga temperaturer. Produkten kan med fördel även användas som hydraulvätska VG 46. 

Förpackning
20 L

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.