Gå till huvudinnehållet

Transmissionsolja Agrol Hybran Plus 20L

Art.nr:1149867

En kombinerad transmissions- och hydraulolja av UTTO-typ, avsedd för manuella växellådor, hydrauliska så kallade power-shift växellådor, momentförstärkare, hydrostatiska transmissioner, hydraulik, servostyrningar, slutväxlar med och utan våta bromsar.

Produktdetaljer

Agrol Hybran Plus är en olja baserad på paraffinbasoljor. Den utmärker sig genom sina utmärkta egenskaper vid låga temperaturer, hög oxidationsbeständighet och korrosionsskydd. Produkten är berikad med noggrant utvalda tillsatser som motverkar skummande och slitage. Dessutom innehåller den särskilt effektiva tillsatser för att reglera friktionen i våta bromssystem, vilket minimerar risken för ovälkomna ljud. Oljan är även extremt stabil och har en lång livslängd.

Agrol Hybran Plus är en mångsidig lösning för olika krav och behov. Den kan användas som både transmissions- och hydraulolja i de flesta moderna jordbruks- och industritraktorer liksom arbetsmaskiner, även med våta bromsar. Dess användningsområden omfattar även hydrauliska system och hydrostatiska transmissioner som arbetar i tuffa förhållanden med höga temperaturer.

Agrol Hybran Plus är också ett utmärkt val som axelolja för anläggningsmaskiner som upplever onormalt buller från bromssystemet.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Agrol kompromissar inte. Lösningarna ska spara användaren tid, öka maskinernas prestanda och sänka bränsle och underhållskostnader. Tillverkningen av Agrols produkter sker i Sverige. Efter 50 år i branschen vet vi hur man smörjer!