Gå till huvudinnehållet

Gasolgrillar

När du inte har tid eller lust att vänta på att grillen ska tända och bli varm är gasolgrillen en perfekt lösning!

Gasolgrillar är snabba att värma upp till rätt temperatur och väldigt smidiga att grilla med.

Hos oss på Granngården finns ett kvalitativt sortiment av gasolgrillar från Landmann som du kan köpa direkt online på granngården.se eller i butik.

Gasolgrillar från Landmann

Välj en grill av hög kvalitet och investera i en lång framtid av grillmöjligheter. I Granngårdens sortiment av Landmann gasolgrillar finns stora grillar, och stekhäll som drivs och värms upp av gasol. För dig som föredrar att grilla med kol har vi självklart även kolgrillar och klotgrillar.

Varför gasolgrill?

Med en gasolgrill kommer du med all säkerhet att grilla oftare än innan! På bara 10 minuter kan du ha din grill varm, snabbt och enkelt. Grillen håller länge och behöver bara utbyte av gasoltuber när de tar slut. Viktigt är att inte snåla när du väljer grill, ta hellre en större modell som både höjer standarden och kvaliteten på matlagningen. Gasolgrillar är bra vid både indirekt och direkt grillning som du kan läsa mer om i vår stora grillguide.

Vi har även gasolflaskor i våra lokala butiker, välkommen in och få råd om vilken gasol som passar till din grill. Köp din nya gasolgrill i butik eller online på granngården.se med hemleverans.

Lycka till med sommarens grillande!

1 produkter

Visar sida 1 av 1