Gå till huvudinnehållet

Toalettpapper Katrin Plus 42x50m

Art.nr:1183944

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Svanenmärkta Katrin Plus är ett extra mjukt och starkt 2-lagers toalettpapper av högsta kvalitet som är hudvänligt och behagligt att använda.    
  • Svanenmärkt
  • Svensktillverkat
  • Extra mjukt 2-lagers papper
  • 50 m/rulle, 1 bal à 42 rullar

Produktdetaljer

Ett papper med det lilla extra när det gäller skonsam torkning, absorptionsförmåga och styrka. Katrins produkter kommer i tre olika kvalitetsnivåer på pappret där Plus är den bästa nivån. Plus-produkterna påverkar miljön minst då det går åt mindre papper, är mest hygieniska eftersom råvaran är helt nya fibrer och är mjukast och skonsammast mot huden. Plus har alltid lite extra när det gäller kvalitet och funktion: hygien, absorption, mjukhet och styrka.

Oavsett vilka av Katrins toalettrullar du köper kan du vara säker på att få en produkt av hög kvalitet och med god komfort. Katrin Plus är Katrins bästa toalettrullar som erbjuder väldigt hög komfort och är vitt. När du väljer toalettrullar av Katrins högsta kvalitet får du en produkt som erbjuder det lilla extra utan att ge efter på företagets höga miljökrav. Toalettrullarna lämpar sig för alla konventionella toaletthållare och är ett smart miljöval.

Säljs i bal, 1 bal innehåller 42 rullar med 50 meter per rulle.

Antal: Helbal med 42 rullar

Längd: 50 meter per rulle

Vikt: 198 gram/rulle

Lager: 2

Färg: Vit

Vid köp av helpall krävs lossningshjälp

Vid leverans av helpall av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Miljömärkning

Miljömärke Svanen

Katrin

Katrin tillverkar högkvalitativa hygienprodukter med fokus på hållbarhet och miljöansvar. Med certifierade skogar och användning av återvunna fibrer strävar Katrin efter att minimera sin miljöpåverkan. Produkterna är märkta med Nordiska Svanen, EU Ecolabel och har erhållit platinumranking av EcoVadis för sitt hållbarhetsarbete. Katrins engagemang för hållbarhet syns inte bara i deras produkter utan även i tillverkningsprocessen. Genom att använda 100 % av det fällda trädet visar de sitt åtagande för en miljövänlig produktion.