Gå till huvudinnehållet

Tillskott WorkingDog MaxRelax, 450 g

MaxRelax är ett tillskott som balanserar rädsla och oro hos din hund. MaxRelax hjälper hunden att koppla av och bidrar till mental balans så att din hund kan värdera obehagliga, upphetsande eller ovana situationer på ett lugnare sätt.

Egenskaper

Egenskaper för Tillskott WorkingDog MaxRelax, 450 g 
MaxRelax från Working Dog är ett tillskott som tillför de balanserande ämnen som kroppen behöver för att kunna neutralisera hormoner som frigörs vid rädsla och upphetsning. Tillskottet har ingen negativ inverkan på din hunds allmäntillstånd utan hjälper endast till att med naturlig metabolism balansera rädsla och blockering. MaxRelax har en mycket god effekt på din hunds förmåga att koppla av och bidrar till mental balans så att din hund kan värdera obehagliga, upphetsande eller ovana situationer på ett lugnare sätt.

MaxRelax innehåller thiamin (B1) och magnesium som bl a har inverkan på temperamentet och motverkar stress och nervositet. Tillskottet innehåller även tryptofan vilket kroppen behöver för att kunna tillverka serotonin som fungerar som kroppens stressbalanserare samt melatonin som är kroppens ”sömnmedel”.

Användning
MaxRelax från Working Dog passar hundar som har svårt att avreagera vid exempelvis skottpåverkan, arbete, rastning eller i sociala situationer. Tillskottet ges i förebyggande syfte inför förväntad reaktion eller under en period i samband med behandlande träning.

Dosering
2,5 ml / 10 kg kroppsvikt.
Pulvret strös över hundens foder.

Innehåll per 2,5 ml
Tryptofan 122 mg
Thiamin 19 mg
Magnesium 40 mg
Jästkultur 244 mg

Volym
450 g. Pulverform.

Hållbarhet
24 mån. Se bäst före datum.

Förvaring
Förvaras torrt och svalt.

Registrerad hos Jordbruksverket. Innehåller inga dopingsubstanser.

Trikem

Under Trikems produktparaply hittar du en mängd klassiska och välfungerande varumärken t.ex. Radital, Renons, Vimital, Prevent, Radicin och working dog.